Om ViaCon

Din partner for jord, vej og vand

Velkommen til en eksplosiv virksomhed i den civile byggebranchen

Ja – du læste rigtigt …

ViaCon er vokset eksponentielt siden starten i Sverige og Norge i 1986. I dag finder du vores datterselskaber i 18 lande rundt om i Europa, og vi fortsætter med at investere i nye markeder!

ViaCon producerer og sælger produkter, der anvendes i vej og jernbane byggeri og andre typer af jord -relaterede projekter.

Vores mål er at fortsætte med at udvikle vores produkter. For at gøre det på den bedste måde, lytter vi til vores kunders erfaringer og ønsker og samtidig har vi et tæt samarbejde med leverandører og myndigheder. ViaCon er det eneste selskab i Europa der producerer og sælger Supercor – en korrugeret stålstruktur af rørformede broer.

Udover at levere de produkter, du har brug for, kan ViaCon hjælpe med projektplanlægning – design, udarbejdelse af tegninger.

Mindst lige så vigtig som kvalitet og viden, mener vi, at kommunikation er. Vi har daglig kontakt med markedet og ved, hvilke situationer der kan opstå på arbejde. Vi arbejder hårdt for at yde den bedst mulige service, både i produktlevering og teknisk rådgivning.

Vores målsætning er, at ViaCon skal være så jordnær som industrien vi arbejder med. Et skridt i processen er, at følge standarderne for ISO 9001. Først når både kunder og medarbejdere er glade, er vi glade.

Vi er gerne din samarbejdspartner til dit projekt vedr. jord, vej eller vand!

ViaCon findes i hele Europa

Vil du vide mere? Gå til www.viacongroup.com Der kan du læse mere om ViaCon International.