da

Pecor Quattro 

Plastrør til kloaksystemer 

Peco Quattro er varmeresistent og har tætte samlinger

Pecor Quattro er plastrør, som er almindeligt anvendt til kloaksystemer eller underføringer. De er fremstillet af polypropylen med en diameter på op til 1 meter. Ydervæggen er korrugeret for at give høj ringstivhed, mens indervæggen er glat for at sikre optimale gennemstrømningsbetingelser. De er meget lette, billige at transportere og nemme at installere. Produktionsprocessen er meget nøjagtig, så der kan fremstilles rør af nøjagtig samme størrelse med meget tætte samlinger. De er også kendte for deres modstandsdygtighed over for varme, omkostningseffektivitet og flytbarhed.

Kontakt os
Michael Nonbo
René Veggerby Hansen
Download Catalogue

Egenskaber & fordele 

Omkostningseffektiv og mobil

Pecor Quattro-rør er meget lette, hvilket reducerer omkostninger til transport og installation betragteligt. De kan leveres til afsidesliggende steder, hvor tung betontransport kan være vanskelig. Der skal kun anvendes enkelt og let udstyr til montering. Desuden er plast et billigere materiale end beton.  

Optimalt design

Rørene består af to vægge, hvor ydervæggen er korrugeret for at give høj ringstivhed på SN 8, mens indervæggen er glat for at sikre optimale gennemstrømningsbetingelser. De kan modstå alle typer trafiklast fra veje eller jernbaner. 

Holdbare i aggressive miljøer

Rørene består af plast, så de er modstandsdygtige over for korrosion. Polypropylen har også høj varmeresistens (driftstemperatur på op til 93°C, kortvarigt op til 110°C), lav overfladeruhed og ekstremt høj modstandsevne over for slitage. Rørenes levetid er over 100 år. 

Nemme at reparere

Det er nemt at reparere strukturelle skader på rørene. Man kan tilføje bøjninger eller svejse et nyt rør på den eksisterende rørføring. Selvom den eksisterende konstruktion er flere årtier gammel, er det intet problem at reparere den i modsætning til betonrør, hvor processen ville være langt mere kompliceret.  

Miljøvenligt

Pecor Quattro-rør er en miljøvenlig løsning, fordi de har lang levetid og er gift- og vedligeholdelsesfri. 

Egenskaber
 • Diameter: fra 0,2 m til 1 m 

 • Materiale: polypropylen (PP) 

 • Driftstemperaturområde: fra -10 °C til +93°C 

 • Samling: forbindelsesbånd, albuer, T-rør 

 • Ringstivhed: op til SN 8 

Anvendelsesområder 
 • Anlæg af kloaksystemer med gravitation  

 • Anlæg af vej- og jernbaneunderføringer  

 • Anlæg af faunapassager og underføringer under skovveje  

 • Anlæg af afvandings-underføringer  

 • Anlæg af ventilationssystemer til industrien  

 • Anlæg af ventilationssystemer til landbruget 

Request a quote or brochure

  Overvejer du et projekt? 

  Kontakt os

  FAQ’s

  This is text that will be here so that it looks nicer. something

  How are UltraCor® structures different from other ViaCon bridge solutions?

  They are stronger and wider than SuperCor®, Hamco MP200plus®. As opposed to CON/SPAN, they are made of steel and not concrete so they are more ecological and 30-40% more cost-efficient. And unlike Acrow® 700XS®, they are applicable for buried solutions but take a bit longer to install.

  Kontakt os 

  Kontakt din lokale repræsentant!

  Kontakt os