da

ViaBlock

Støttemure til horisontal jordstabilisering 

ViaBlock forstærker brovederlag

ViaBlock er et system af støttemure, der i stor udstrækning anvendes til konstruktion af broers vederlag, støttemure og fløjvægge. Skalmuren består af betonblokke, mens det geosyntetiske materiale armerer jordvolden. ViaBlock er kendt for sin enkle og omkostningsbesparende montering, fleksibelt design og holdbarhed.

Kontakt os
René Veggerby Hansen
Michael Nonbo
Download Catalogue

Egenskaber & fordele 

Nem og omkostningsbesparende montering

Nettene udlægges på det nivellerede underlag, hvorefter fyldmaterialet udlægges og komprimeres. Installering af ViaBlock kræver ikke et højt specialiseret team. Desuden er blokkene lette og billige at transportere.  

Velegnede til fjerntliggende områder

ViaBlock kan installeres på steder, som ikke er tilgængelige for store og tunge arbejdskøretøjer, da det er nemt at samle uden en kran. Produktet består af små blokke i modsætning til andre løsninger, der som regel består af ét stort betonpanel. 

Fleksibilitet

Med ViaBlock er det muligt at danne mure med forskellige højder og former, f.eks. konkave eller konvekse buer. Der kan vælges forskellige vinkler: lodrette, skrå eller terrasseformede vægge mellem 82 og 90°. 

Styrke

Støttemuren kan håndtere store belastninger. Med en korrekt overfladebehandling er ViaBlock langtidsholdbar og slidstærk med en levetid på omkring 50 år. 

Miljøvenlig løsning

Blokkene af beton er fremstillet af naturmaterialer, og det geosyntetiske materiale er giftfrit og skader ikke miljøet.

Anvendelsesområder
 • Støttemure

 • Fløjvægge

 • Brovederlag

Request a quote or brochure

  Overvejer du et projekt? 

  Kontakt os

  FAQ’s

  This is text that will be here so that it looks nicer. something

  How are UltraCor® structures different from other ViaCon bridge solutions?

  They are stronger and wider than SuperCor®, Hamco MP200plus®. As opposed to CON/SPAN, they are made of steel and not concrete so they are more ecological and 30-40% more cost-efficient. And unlike Acrow® 700XS®, they are applicable for buried solutions but take a bit longer to install.

  Kontakt os 

  Kontakt din lokale repræsentant! 

  Kontakt os