da

Afledningstanke

Konstruktioner til inddæmning af regnvand 

Opstuvningstanke opbevarer regnvand og udleder det til et kloaksystem

Opstuvningstanke er beregnet til midlertidig oplagring af store mængder regnvand, som efterfølgende udledes til et eksisterende kloaksystem eller i naturen. De er uundværlige til at løse problemer skabt af tørke og øgede regnmængder på grund af klimaforandringer. Asfalterede overflader kan ikke absorbere og opbevare regnvand. Derimod kan vandtanke opsamle og fjerne det fra industri- og boligområder som parkeringspladser, lagerbygninger og supermarkeder og dermed beskytte ejendomme mod skader, samtidig med at de bidrager positivt til miljøet. De er fremstillet af HelCor-stålrør af korrugeret højstyrkestål, som er let, stærkt og holdbart. Vandtanke har vist sig at være en omkostningsbesparende og miljøvenlig løsning til opsamling af regnvand.

Kontakt os
René Veggerby Hansen

Egenskaber & fordele 

Omkostningseffektiv

Rørene til tankene er meget lette, så der kræves intet tungt udstyr på stedet. Begge faktorer sikrer omkostningsbesparende transport og installation. Hvad angår arbejdsløn kræver monteringen kun et par håndmænd med én erfaren supervisor. Installationsprocessen er hurtig og kan tage helt ned til en dag for mindre opgaver.

Holdbarhed i aggressive miljøer

Højstyrkestålet, korrosionsbeskyttelse og en enkel konstruktion sikrer disse tankes holdbarhed. Konstruktionerne er stærke og kræver ingen aflastningsplader. Kan installeres ved både lave og høje temperaturer. 

Lang levetid

Stålet i HelCor-strukturer er grundlæggende beskyttet imod korrosion med varmgalvanisering. Det er et robust materiale med lang holdbarhed, som sikrer en levetid på op til 100 år.  

Miljøvenligt

CO2-udledning, energi- og vandforbrug til produktion af stål er ret lavt. Stål er også miljøvenligt, da det er 100 % genanvendeligt. Hvis regnvand opsamles på den rigtige måde, kan det også genanvendes. Endelig betyder stålets lave vægt (sammenlignet med traditionelle betonløsninger) hurtig installation af rørene og minimal forurening af området. 

Garanteret kvalitet

Vores ekspertteam overvåger hele projektcyklussen, fra planlægning til fuld implementering. Løsningen implementeres i overensstemmelse med alle tekniske regler og forventninger til design af høj kvalitet.  

Anvendelsesområder 
  • Parkeringsområder 

  • Lagerbygninger

  • Supermarkeder

  • Logistikcentre 

  • Veje

  • Parker

  • Skoler

  • Boliger

Overvejer du et projekt? 

Kontakt os

FAQ’s

This is text that will be here so that it looks nicer. something

How are UltraCor® structures different from other ViaCon bridge solutions?

They are stronger and wider than SuperCor®, Hamco MP200plus®. As opposed to CON/SPAN, they are made of steel and not concrete so they are more ecological and 30-40% more cost-efficient. And unlike Acrow® 700XS®, they are applicable for buried solutions but take a bit longer to install.

Kontakt os 

Kontakt din lokale repræsentant! 

Kontakt os