da

Infiltrationstanke

Infiltrationsanlæg til regnvand 

Infiltrationstanke kontrollerer dræning af regnvand ned i grundvandet

Infiltrationstanke anvendes til midlertidig opbevaring af store mængder regnvand, som derefter infiltreres i jorden. Efterhånden som klimaforandringerne udvikler sig, og mængden af regnvand øges, bliver tankene helt nødvendige for at håndtere oversvømmelsesproblemer. De er perfekte til industri- og boligområder, hvor jorden er grov og muliggør infiltration. Tankene består af HelCor spiralkorrugerede rør, som er kendt for deres styrke, tilpasningsevne og lange levetid. 

Kontakt os
René Veggerby Hansen

Egenskaber & fordele 

Korte installationstider

Tankene har lav vægt og er nemme at håndtere. De er hurtige at samle i sektioner med et team af håndmænd og én supervisor. En vellykket installation kræver kun almindeligt værktøj og lette maskiner. Det sparer omkostninger til transport, arbejdsløn og installation. 

Holdbar i ekstreme miljøer

Kan installeres ved både lave og høje temperaturer. Tankene er fremstillet af korrugeret højstyrkestål med et optimalt design til at modstå tunge belastninger. Tankene kan også styrkes med en særlig film for at øge korrosionsbeskyttelsen til særligt aggressive miljøer. 

Lang levetid

Vedligeholdelse af tanken kræver ikke specialudstyr. Strukturernes forventede levetid er op til 100 år.

Miljøvenlig løsning

Stål er et genanvendeligt materiale, hvis produktion har relativt lav CO2-udledning og ressourceforbrug. Regnvandet samlet i tankene kan også genanvendes, hvis det opsamles korrekt. Desuden betyder hurtig installation minimal forstyrrelse af det omgivende miljø. 

Garanteret kvalitet

Vores eksperter er med i alle projektets stadier. ViaCon sikrer, at løsningen er korrekt planlagt, designet og implementeret i overensstemmelse med lokale love og regler og kundens behov.

Anvendelsesområder
  • Parkeringsområder 

  • Lagerbygninger 

  • Supermarkeder 

  • Logistikcentre  

  • Veje

  • Parker

Overvejer du et projekt? 

Kontakt os

FAQ’s

This is text that will be here so that it looks nicer. something

How are UltraCor® structures different from other ViaCon bridge solutions?

They are stronger and wider than SuperCor®, Hamco MP200plus®. As opposed to CON/SPAN, they are made of steel and not concrete so they are more ecological and 30-40% more cost-efficient. And unlike Acrow® 700XS®, they are applicable for buried solutions but take a bit longer to install.

Kontakt os 

Kontakt din lokale repræsentant! 

Kontakt os