da

Tanke til brandvand 

Brandbeskyttelsessystem

Brandvandstanke oplagrer vand til brug ved brand

Brandvandstanke er underjordiske konstruktioner, som anvendes til oplagring af vand, som kan anvendes i tilfælde af brand. De er fremstillet af HelCor-rør og kan udstyres med flere forskellige typer pumper eller et sugesystem. Rørene kan installeres i aggressive miljøer og holder i op til 100 år. Vores brandvandstanke er en omkostningsbesparende og miljøvenlig løsning, som overholder EU-standarder og inkluderer tekniske tegninger til indsendelse til myndigheder.

Kontakt os
René Veggerby Hansen

Egenskaber & fordele 

Omkostningseffektiv

Tankenes lave vægt betyder, at der ikke er brug for tungt udstyr, hvilket minimerer omkostninger til transport og installation. Montering kræver et team af håndmænd med kun én supervisor, hvilket sparer omkostninger til arbejdsløn. Endelig er installationstiden kort, ned til et par dage for mindre systemer. 

Lang levetid

Tankene er fremstillet af varmgalvaniseret stål. Det slidstærke materiale og den optimale struktur sikrer en levetid på op til 100 år. Rørene er nemme at komme til at inspicere manuelt og kræver ingen særlig vedligeholdelse. 

Alsidige løsninger

Afhængig af det valgte sted kan brandvandstanke installeres i grøn zone, under jernbaner eller inde i en bygning. Brandvandstanke kan fremstilles iht. kundens behov ved at installere pumper, tryk- eller sugerørledninger. De kan fremstilles med en diameter på op til 4 meter i en så godt som ubegrænset længde. 

Miljøvenlig løsning

Stål er 100 % genanvendeligt og har lav CO2-udledning og forbruger naturlige ressourcer under produktionen. Den hurtige installation betyder minimal forstyrrelse i lokalområdet. 

Garanteret kvalitet

Implementeringen foretages altid i overensstemmelse med alle tekniske love og regler. Vores eksperter overvåger processen fra planlægningsstadiet og sikrer, at alle jeres behov opfyldes. 

Anvendelsesområder
 • Fabrikker

 • Lagerbygninger  

 • Supermarkeder 

 • Logistikcentre 

 • Lufthavne

Request a quote or brochure

  Overvejer du et projekt? 

  Kontakt os

  FAQ’s

  This is text that will be here so that it looks nicer. something

  How are UltraCor® structures different from other ViaCon bridge solutions?

  They are stronger and wider than SuperCor®, Hamco MP200plus®. As opposed to CON/SPAN, they are made of steel and not concrete so they are more ecological and 30-40% more cost-efficient. And unlike Acrow® 700XS®, they are applicable for buried solutions but take a bit longer to install.

  Kontakt os 

  Kontakt din lokale repræsentant! 

  Kontakt os